Meer weten?

Agro Business Solutions Grootebroek

Agro Business Solutions is een bedrijf dat logistieke (ERP) systemen ontwikkelt voor, en verkoopt aan de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding en ABS Fresh.

De expertise in de zaadindustrie positioneert Agro Business Solutions als marktleider in de geïntegreerde ERP-systemen voor de zaadindustrie.

Over Agro Business Solutions

ABS is een innovatief bedrijf op de voorgrond van het ontwikkelen van systemen sinds 1999. Het bedrijf biedt organisatorisch advies en standaard softwareoplossingen specifiek voor agro-bedrijven, al meer dan 15 jaar. De oplossingen zijn geïmplementeerd voor bedrijven die in het proces zitten voor het ontwikkelen van verse producten. De klanten zijn wereldwijd marktleiders in hun branche en de systemen worden wereldwijd in meer dan 20 landen gebruikt.

Service is de kern van de missie bij ABS. Dit helpt bedrijven hun doel te halen in groei, winst en het bevestigen van een positieve werksfeer, door het voorzien van de beste ondersteunende softwaresysteem en consultancy.

Werken bij Agro Business Solutions

Het bedrijf heeft een internationaal karakter aangezien Agro Business Solutions naast het hoofdkantoor in Nederland ook een kantoor heeft in India. De werksfeer op het kantoor in Nederland is informeel en wordt gekenmerkt door een constante groei. Daarnaast is de zaadveredeling op dit moment een van de meest dynamische branches wereldwijd. 

De getalenteerde werknemers zorgen voor de benodigde gereedschappen om aan de vraag te voldoen van de klant. Ook dienen ze als vertrouwde adviseurs, om het bedrijf te ondersteunen bij elke keuze, zodat de doelstellingen gehaald kunnen worden. 

Openstaande vacatures

Medewerker Servicedesk

Wil je werken in een van de meest dynamische branches van dit moment, de zaadveredeling? Heb je de drive om expert te worden in een geavanceerd softwaresysteem en beschik je over het talent om snel met een oplossing te komen? En spreekt werken in een informele, groeiende onderneming je aan? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden

Meer weten?