Meer weten?

Aiden Boxtel

Aiden is veel meer dan een IT-bedrijf: ze maken IT menselijker door te luisteren, helpen, ondersteunen en duidelijk te communiceren. Ze zijn er voor elke klant die op zoek is naar een goede, innovatieve oplossing. 

Aiden Werk.jpg

Over Aiden

Aiden is een one-stop-shop voor alle IT-uitdagingen van Europese (midmarket) bedrijven. Ze bieden deze bedrijven SAP-diensten aan, aangevuld met hoogwaardige software. Dankzij de diensten en oplossingen van Aiden kunnen klanten het maximale uit hun bedrijf halen. 

Werken bij Aiden.jpg

Werken bij Aiden

Bij Aiden vinden ze het werkgeluk van de medewerkers erg belangrijk. Daarom kun je bij dit bedrijf vele mooie voordelen verwachten, zoals:

  • Uitdagende IT-projecten
  • Volop de ruimte voor jouw ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een zeer goede werksfeer 
  • Veel aandacht en respect voor elkaar

Aiden Team.jpg

Op kantoor kom je te werken met 200 gezellige en ambitieuze (SAP) professionals. Zij werken dagelijks aan de meest interessante en grensverleggende projecten voor diverse klanten. Met veel plezier en passie doen zij dit werk. Ze vullen elkaar aan en vormen zo een hecht team. 

Aiden Vacatures.jpg

Aiden heeft verschillende kantoren, verspreid over heel Nederland, die als thuisbasis dienen voor de teams. Wil jij ook op een van de kantoren van dit bedrijf aan de slag? Bekijk dan nu de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Traineeship SAP Functioneel consultant (Dutch)

Als aankomend consultant helpen we je om jouw adviesvaardigheden, systeemkennis en het verbeteren van de klant processen binnen jouw specialisatie te ontwikkelen. Dat zorgt voor een dynamische werkweek met iedere dag nieuwe uitdagingen.

Functioneel Applicatiebeheerder SAP ECC / S4 / ABAP

Als Senior SAP Functioneel Applicatiebeheer Consultant krijg je de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van de SAP applicaties van onze klanten.

Managing Consultant Mendix

Als Managing Consultant Mendix ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klanten. Je bent één van de key-consultants in ons team, gezichtsbepalend en je pakt regelmatig de regierol op je. Als Managing Consultant Mendix ben je in staat de klant relatie(s) te onderhouden en uit te breiden. Door je goede communicatieve vaardigheden kan je effectief schakelen met de klant, het team en je collega’s.

Medior SAP Basis Consultant

Als Medior SAP Basis Consultant krijg je de verantwoordelijkheid voor het monitoren en operationeel houden van één of meerdere SAP omgevingen

Mendix Consultant

Als Mendix Consultant zal je hoogwaardige oplossingen, gebaseerd op Mendix, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.

Mendix Support Engineer

We zijn op zoek naar een ervaren Mendix Support Engineer die deel zal uitmaken van een team dat zich richt op de behoeften van onze klanten. Als Mendix Support Engineer heb je een brede kennis op IT-gebied en ben je communicatief sterk. Je maakt onderdeel uit van een hecht team wat verantwoordelijk is voor het bieden van hoogwaardige technische ondersteuning aan onze klanten op het gebied van Mendix.

SAP Business ByDesign Consultant

Als Business Consultant SAP Business ByDesign speel je een belangrijke rol als brug tussen business en IT.

SAP Business Intelligence Consultant

Als SAP Business Intelligence Consultant ben jij het vertrouwde gezicht van Aiden bij onze klanten. Jij zorgt voor de open en menselijke samenwerking die we bij al onze klanten nastreven.

SAP Business One Consultant

Als SAP Business One Consultant ben jij het vertrouwde gezicht van Aiden bij onze klanten. Jij zorgt voor de open en menselijke samenwerking die we bij al onze klanten nastreven.

SAP Business One Integratie Consultant

Als Integratie Consultant lever je standaard- en klantspecifieke oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten die gebruik maken van SAP Business One, hét ERP-systeem voor het MKB van marktleider SAP. Sinds 2020 leveren wij ook SAP Business ByDesign.

SAP CX Sales en Service Cloud Consultant

Aiden is op zoek naar een SAP CX Sales en Service Cloud consultant. Heb jij een HBO/WO werk- en denkniveau, 5 jaar relevante CRM ervaring en heb je meerdere full cycle SAP CRM implementaties uitgevoerd? En ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, waarbij je onderdeel gaat worden van een gedreven en ondernemend team, dan zijn we op zoek naar jou!

SAP Functioneel Consultant

Als SAP Functioneel Consultant ben jij het vertrouwde gezicht van Aiden bij onze klanten. Jij zorgt voor de open en menselijke samenwerking die we bij al onze klanten nastreven.

SAP Warehousing Specialist (SAP EWM)

SAP EWM specialist bij Aiden

Senior SAP (ui5) Fiori Developer

Ter versterking van het Mobile & UX team zijn we op zoek naar een SAP Consultant met veel ervaring in SAPui5.

Meer weten?