Meer weten?

Forza Consulting Soest

Forza Consulting is specialist én adviseur op het gebied van Oracle JD Edwards. Ze brengen JD Edwards aan op elke gewenste cloud infrastructuur en bieden ook krachtige add-ons.

Over Forza Consulting

Forza Consulting is in 2007 opgericht door verschillende senior consultants uit de Oracle European JD Edwards community. Vanuit hun kantoren in Soest en Sofia (Bulgarije) helpen ze klanten wereldwijd op het gebied van integraties, beheer, applicatiemanagement en ERP-implementaties. Hun naam ‘Forza Consulting’ weerspiegelt wat ze doen en wat hun missie is, namelijk het het leveren van ijzersterke oplossingen samen met een daadkrachtige dienstverlening.

Werken bij Forza Consulting

Heb jij de ambitie om ERP-consultant te worden? Of heb je hier al een tijdje ervaring mee en wil je jouw kennis naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Forza Consulting aan het juiste adres! Je komt terecht in een ervaren consultancy-bedrijf met een uitdagende en stimulerende werkomgeving. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen, onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen het team zijn de lijnen kort en wordt er informeel met elkaar gecommuniceerd. Eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd, dus laat maar zien wat je ideeën zijn! Elk teamlid krijgt de ruimte om zich te onderscheiden in verschillende kennisgebieden en het hele team daarin mee te trekken. Teamspirit is key!

Openstaande vacatures

Verkoop Binnendienst

Door de toenemende vraag en het aantal nieuwe klanten gaan wij de organisatie uitbreiden. De nieuwe collega’s die wij zoeken nemen niet alleen relevante ervaring mee maar hebben drive en de ambitie om door te groeien binnen het bedrijf.Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de full time functie van Inside Sales Representative in Soest (40 uur).

Projectmanager

Door gedegen kennis en ervaring ben je als Projectmanager in staat om de projecten bij onze klanten succesvol te managen. Het gestructureerd managen van projecten voelt voor jou als een uitdaging. In alle hectiek binnen projecten voel je je als een vis in het water en je weet hoe je de klant tevreden kunt houden en toch alle doelen te halen. Ook verlies je niet het commerciële aspect uit het oog voor en draag je bij aan offerte- en adviestrajecten. Intern werk je samen met alle collega’s en proberen we samen elke dag beter te worden in wat we doen voor onze klanten.

Finance Consultant ERP

Voor onze klant Forza Consulting zijn wij op zoek naar een senior finance consultant

Meer weten?