Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 117 werkgevers gevonden.
Response heeft sinds 1992 ervaring met systeem integratie en management van distributed middleware producten. Het Response Service Team voegt specifieke expertise en service toe aan elk integratie project. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan hier verder en solliciteer naar een functie die bij jou past!
Rosmalen
Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.
Nieuwegein
CAM Bioceramics ontwikkelt en produceert orthobiologische calcium-fosfaat producten en levert deze aan internationaal vooraanstaande producenten in de orthopedische, dentale en esthetische industrie.
Resultaat door gezond verstand. Dat is wat Advisor typeert. Verdeeld over twee bedrijven leveren totaal 60 praktisch ingestelde ICT specialisten dagelijks hun deskundige bijdrage aan de vitaliteit en conditie van uw organisatie. Goedgetraind verschijnen zij topfit aan de start van iedere ICT opdracht. De 24/7 dienstverlening van Advisor is gericht op bedrijven die werken vanuit meerdere vestigingen en/of in hun bedrijfsvoering te maken hebben met tijdkritische processen. In de marktsegmenten waarin Advisor actief is neemt zij een toonaangevende positie in. Advisor Software Solutions ontwikkelt applicaties voor bedrijven in de sierteeltbranche en de binnenvaartsector die de bedrijfsvoering aansturen en ketenpartijen optimaal met elkaar laat samenwerken. Begin 2015 is de software ook beschikbaar voor de AGF-branche. Advisor ICT Solutions adviseert bedrijven bij het maken van de juiste strategische ICT keuzes en begeleidt hen bij het implementeren en 24/7 beheren hiervan. De focus is gericht op infrastructuur oplossingen (internet, Wi-Fi), geïntegreerde communicatie, cloud en proactief netwerkbeheer.
Mijdrecht
Q Accountants en Belastingadviseurs is een financiële dienstverlener in Nijmegen.
Nijmegen
 Brightfish ontwikkelt een suite aan mobiele applicaties (native apps en web apps in Android, iOS en web) voor de zorg die volgens het SaaS principe worden opgeleverd en via geavanceerde back-end systemen integreert met bestaande (legacy) systemen in het ziekenhuis of de kliniek. Voor informatie verwijzen we graag naar onze website op www.brightfish.nl.
Hoofddorp
Van der Bruggen is een kleinschalig accountantskantoor in Utrecht dat gespecialiseerd is in administratieverwerking voor zzp'ers en mkb'ers. Het is een familiebedrijf wat je merkt door de persoonlijke service, betrokkenheid en nauwe samenwerkingen. Je krijgt hier de ruimte om zelfstandig je werk uit te voeren en jezelf verder te ontwikkelen en kennis up-to-date te houden middels bijscholing.
Zoals de naam al zegt, houdt Werkbladen Groothandel Nederland zich bezig met het bewerken en verkopen van kwalitatief hoogwaardige werkbladen. Het is een succesvolle en groeiende organisatie met een hecht team van enthousiaste professionals. Je krijgt hier als medewerker de ruimte om zelfstandig aan het werk te gaan en je taken uit te voeren met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook bieden ze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Meer weten? Lees hier verder.
Axerrio is een gedreven club mensen met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor sierteeltbedrijven. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig partner op dit gebied en leveren dus een totaaloplossing voor deze bedrijven. Je kunt hierbij denken aan webdesign, organisatieadvies en ICT-infrastructuur. Vanuit prachtige kantoren in Bergen op Zoom én Californië werken ze met veel plezier aan deze toffe projecten.
Bergen Op Zoom
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons.
Groningen
Dit bedrijf ontwikkelt slimme BI-oplossingen voor een divers klantenbestand. Je komt hier te werken in een team van data & analytics consultants en krijgt de ruimte om zelf je eigen rol in te vullen én jezelf verder te ontwikkelen. Meer weten? Lees hier verder!
Dit is een modern en gedreven advieskantoor in Nagele, dat zich focust op medici en mkb. Bij dit bedrijf is (in overleg) veel mogelijk voor professionals in dit vakgebied!
Conbit is gespecialiseerd in complexe, technische hijs- en handlingsdiensten. Ze voeren projecten wereldwijd uit voor grote namen in voornamelijk de olie & gas en maritieme industrie. Zowel on- als offshore is Conbit actief.
Eindhoven
Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001, met een duidelijke focus op de MKB maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP, CRM, EAM & BI) van top leveranciers. De combinatie van onze kennis van de branche en deze producten van bekende en internationale leveranciers, maakt ons een waardevolle partner voor ieder project.
Trifork is a leading full service supplier of high-quality custom-built applications and end-to-end solutions. Providing a lean approach to support each phase of the project life-cycle from idea creation, development and to ongoing maintenance and support. We aim to empower our customers by providing expert advice on the optimization of business critical IT systems and cutting-edge technology. Enabling our customers to seamlessly integrate and use these technologies – bringing immediate value to our customers’ business and customers. Trifork delivers solutions for the educational, finance, public, healthcare, manufacturing and telecom industries.
Amsterdam
Dit is een accountants- en advieskantoor in Groningen. Hier kun je rekenen op een breed klantenportfolio, diverse doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer!
Groningen
HH Finance is een modern administratiekantoor in Haarlem, gevestigd op een uitstekend bereikbare locatie. Bij dit kantoor vind je een dynamische werkomgeving, een hecht team van gezellige collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ze hechten veel waarde aan een warme en inclusieve sfeer, waarin je je snel thuis zult voelen. Daarom organiseren ze regelmatig leuke teamuitjes. Misschien ontsnap jij binnenkort samen met HH Finance uit een escape room!
MRW is een accountantskantoor in Gorredijk, Sneek en Wolvega voor ondernemende mensen uit Noord-Nederland.
Gorredijk
Kabisa is een software- en cloudspecialist. Het is een werkgever die veel aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, talent en werk-privébalans. Wil je meer weten? Lees dan hier het bedrijfsprofiel!
Eindhoven
Laat meer werkgevers zien