Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 133 werkgevers gevonden.
TradeTracker biedt online adverteerders (voornamelijk e-commercepartijen) en publishers (van klein tot groot) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.
Trifork is a leading full service supplier of high-quality custom-built applications and end-to-end solutions. Providing a lean approach to support each phase of the project life-cycle from idea creation, development and to ongoing maintenance and support. We aim to empower our customers by providing expert advice on the optimization of business critical IT systems and cutting-edge technology. Enabling our customers to seamlessly integrate and use these technologies – bringing immediate value to our customers’ business and customers. Trifork delivers solutions for the educational, finance, public, healthcare, manufacturing and telecom industries.
Amsterdam
Data Tribes is een innovatieve en dynamische start-up van data shapers. Ze willen door middel van data impact maken op de wereld en organisaties datagedreven maken. Heb jij ook een passie voor data? En wil je werken aan mooie opdrachten voor klanten als ING en UMC Utrecht? Dan is dit dé plek voor jou! Lees snel verder..
ShopForward is een online shoppingpartner die webwinkels in Europa helpt om te groeien en hun campagnes te verspreiden over diverse kanalen. Ze werken op no-cure no-pay basis, dus de klant betaalt alleen als hij nieuwe sales binnenhaalt.
Sint-Michielsgestel
Dyzle focust zich op temperatuurbewaking en GPS-tracking. Ook checken ze daarbij parameters, zoals CO2, druk en luchtvochtigheid. Wil jij werken bij een groeiend bedrijf met een open sfeer en leuke collega’s? Dan ben je bij Dyzle aan het juiste adres! Meer weten? Lees snel verder.
Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.
Amersfoort
Logiqs is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde vertifcal farming systemen ontwikkelt en daarnaast ook roltafel- en paletopslagsystemen maakt. Meer weten? Lees hier verder.
Maasdijk
Omroepvereniging BNNVARA is een publieke omroep in Nederland, ontstaat uit een fusie tussen de gedurfde omroep BNN (Bart News Network) opgericht door Bart de Graaff en de progressieve omroep VARA. BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Ze leggen de lat hoog en alles wat ze doen, staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.
Hilversum
Een carrière bij Transfer Solutions betekent werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur. We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit.
Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol in het automatiseren van project- en servicegerichte bedrijven.
Zierikzee
Scamander zorgt er voor dat organisaties hun doelstellingen realiseren door het beschikbaar stellen van informatie. Zij brengen de data naar de business en geloven dat iedere klant snel en eenvoudig aan betrouwbare, juiste informatie dient te kunnen komen.
Nieuwegein
PW Consulting is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van business analytics, data science, architectuur en het ontwikkelen van solutions. Kom werken bij dit bedrijf als je zoekt naar een organisatie waar een open cultuur heerst en een inspirerende werksfeer is. Een werkplek waar je gestimuleerd wordt om aan jouw persoonlijke groei te werken.
Culemborg
Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze mensen. In onze Competence Centers deel je kennis met collega's en bepaal je samen -bijvoorbeeld aan de hand van een testomgeving- welke nieuwe producten waardevol zijn voor de klant. Je werkt met de meest recente technologie en krijgt een budget dat je naar eigen inzicht besteedt aan jouw persoonlijke groei. Ensior vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf. De ongedwongen en persoonlijke sfeer maken dit mogelijk. Een sfeer waarin je fouten mag maken, ruimte is voor eigen inbreng, en collega's nauw contact hebben. Je werkt zelfstandig, maar het denkwerk verricht je samen.
Driebergen-Rijsenburg
Cobytes is een betrokken en servicegerichte managed hosting provider die alle online zaken regelt, monitort en onderhoudt.
DSE IT-Services biedt verschillende diensten aan, waaronder beveiligingsadvies, consultancy en clouddiensten.
Beverwijk
OpenStaffing houdt zich bezig met bemiddeling van IT-professionals bij toonaangevende merken. Denk aan het bekende Bol.com, Jumbo, ING en Rabobank. Meer weten? Lees hier verder en ontdek meteen de vacatures!
500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. Ze drukken alles zelf, zijn geen reseller en hebben websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen.
Westerbroek
Om iedereen mee te krijgen in de digitale transformatie bedenken en implementeren ze slimme en duurzame oplossingen die mensen begrijpen en omarmen.
Laat meer werkgevers zien