Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 140 werkgevers gevonden.

Cadran Consultancy B.V.

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle. Ze zijn een gespecialiseerd consultancy bedrijf met jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle ERP-software binnen Industriële bedrijven en Groothandels. Voor deze markten leveren zij Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP, SCM en BI-applicaties.

Hoevelaken
Bekijk werkgever

Vcare connect

Vcare connect is een bedrijf in Enschede dat met innovatieve oplossingen en een platform zorgt voor betere, snellere en efficiëntere communicatie in de zorg.

Enschede
Bekijk werkgever

Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen is een van de oudste gespecialiseerde en onafhankelijke wealth managers van Nederland. Ze richten zich op het behoud en de opbouw van vermogen op een duurzame manier. Dit doen ze voor diverse klanten, al eeuwen lang.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Trifork Amsterdam

Trifork is a leading full service supplier of high-quality custom-built applications and end-to-end solutions. Providing a lean approach to support each phase of the project life-cycle from idea creation, development and to ongoing maintenance and support. We aim to empower our customers by providing expert advice on the optimization of business critical IT systems and cutting-edge technology. Enabling our customers to seamlessly integrate and use these technologies – bringing immediate value to our customers’ business and customers. Trifork delivers solutions for the educational, finance, public, healthcare, manufacturing and telecom industries.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Agro Business Solutions

Agro Business Solutions is een bedrijf dat logistieke (ERP) systemen ontwikkelt voor, en verkoopt aan de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding en ABS Fresh. De expertise in de zaadindustrie positioneert Agro Business Solutions als marktleider in de geïntegreerde ERP-systemen voor de zaadindustrie.

Grootebroek
Bekijk werkgever

Elevate Digital

Elevate Digital is een jong en innovatief bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze ontwikkelen en optimaliseren digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. En vinden hun kracht in creativiteit, samenwerken en innovatie. Meer weten over Elevate Digital? Lees dan snel verder!

Cisol

Cisol ontzorgt organisaties door het Linux en Microsoft systeembeheer uit handen te nemen. Als experts op het gebied van Linux & Microsoft verzorgen zij het volledige systeembeheer bij de klanten.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

TanQyou

TanQyou is een jonge, bewegende en vooral innovatieve tankstation-formule die het allemaal nét even iets anders doet. Je tankt tegen een ontzettend scherpe prijs bij ze en maakt zelfs kans op een periodieke prijzenpot. Niet voor niets dat hun slogan luidt: driven by a smile! Meer weten? Lees verder!

Franeker
Bekijk werkgever

Sieval Dedicated Solutions B.V.

Sieval Dedicated Solutions ontwikkelt bedrijfssoftware, specifiek voor de gordijnconfectie en vloerenbranche. Wie bedrijfssoftware maakt, doet er verstandig aan te luisteren naar haar klant en verder te kijken dan vandaag. Organisaties zijn gebaat bij stabiliteit en innovatie. Daarom zijn we continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze software.Ons inziens dient bedrijfssoftware betrouwbaar te zijn, exact, innovatief en precies toegespitst op de behoeften en situatie van de klant. Die visie hebben we in drie woorden samengevat: Software, exact geplooid.

Steenwijk
Bekijk werkgever

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Qualogy

Qualogy levert maatwerk in Oracle- en Java-applicatieontwikkeling, Oracle E-Business (van audits en implementaties tot upgrades en migraties), database- en applicatiebeheer, Business Intelligence, Agile Consultancy en Web2.0 development.

Rijswijk
Bekijk werkgever

ACES Direct

ACES Direct is een totaal leverancier van IT-producten, IT-diensten en IT-oplossingen voor de zakelijke markt. De klanten bevinden zich in de zakelijke markt. Het bedrijf streeft ernaar om het inkopen van IT-producten zo makkelijk mogelijk te maken. ACES Direct onderscheidt zich van andere e-commerce bedrijven door haar sterke customer focus, de ondersteuning in specialistische IT-vraagstukken en haar geheel zelf ontwikkelde technologie.Het ACES Direct DNADe kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie, die is opgebouwd uit 'passie', 'samenwerking', 'betrokkenheid', 'kennis van zaken', 'doen wat we zeggen' en 'de beste zijn'. Het zijn woorden en waarden waarop we elkaar aanspreken en die ons inspireren om tot nog betere prestaties te komen.

CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is onderdeel van CaseWare International. Ze zijn een mondiaal opererend bedrijf dat softwareoplossingen creëert voor financieel professionals.

Wenum-Wiesel
Bekijk werkgever

Ittica Media

Ittica is in 2000 opgericht vanuit een studentenkamertje in Groningen. Toen richtte het bedrijf zich op webhosting, maar vandaag de dag doen ze meer dan dat. Ze richten zich voornamelijk op de online groei van bedrijven en bieden verschillende diensten aan.

Hoogeveen
Bekijk werkgever

Skrepr

Skrepr is een full service internetbureau dat zich richt op maatwerk online applicaties. Zij zijn eigenwijs, innovatief, eigenzinnig, creatief in multimedia en zijn er voor jou! Je wilt een succesvolle website, heeft specifieke wensen en gaat voor kwaliteit.

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Laat meer werkgevers zien