Trek toptalent aan in ICT en Finance en maak je bedrijfsdoelen waar.

Talent acquisitie met JouwICTvacature betekent:

Target jouw doelgroep

Aangezien 89% van de professionals momenteel niet actief op zoek is naar een nieuwe baan, richten wij ons op het activeren van talent en enthousiasmeren ze om vooruit te bewegen in hun carrière.

Dankzij de synergie van multidisciplinaire teams (Business Consultants, Online Marketing, Development en Rersource) zorgen we daarmee voor maximale output en een optimale dienstverlening.

Full job marketing strategie

Onze arbeidsmarktstrategie omvat het breed verspreiden van vacatures op relevante job boards waar wij contracten mee hebben afgesloten, in combinatie met onze eigen gegevens over de locaties van specifieke doelgroepen.

Met een database van 100.000+ getalenteerde kandidaten, een jaarlijks websitebezoekersaantal van 350.000+, duizenden persoonlijke contacten en aanwezigheid op social media, verbinden we ons exclusieve netwerk met dat van onze klanten.

Man met witte blouse die glimlachend aan het bellen is over het werven van personeel in ICT en Finance Man met witte blouse die glimlachend aan het bellen is over het werven van personeel in ICT en Finance
Man achter computer bekijkt website over recruitment van ICT en Finance personeel

Begeleiding door experts

Als specialist in werving binnen specifieke markten, werken we enkel met professionals die een diepgaande kennis hebben van ons vakgebied. Hierdoor zijn we in staat om op maat gemaakt recruitmentadvies te bieden en werkgevers intensief te ondersteunen.

Tegelijkertijd begeleiden we kandidaten bij het ontdekken van hun eigen identiteit, het verkennen van hun mogelijkheden en het vinden van de juiste plek voor hun talent. Door deze twee aspecten op elkaar af te stemmen, zorgen we voor een optimale candidate experience.

Geef de toekomst vorm

Wat een organisatie uniek maakt, hoe ze zich positioneert in de markt en waarom iemand perfect in het team past, dat brengen wij persoonlijk over. Op die manier dragen we actief bij aan het versterken van het werkgeversimago van onze klanten.

60% van onze klanten zet het partnership dan ook om in langdurige samenwerking om zo toekomstbestendig te blijven groeien.

Neem contact op
350.000 bezoekers

Onze website ontvangt jaarlijks meer dan 350.000 bezoeken van werkzoekend talent.

100.000 talentpool

Onze database bevat meer dan 100.000 getalenteerde professionals binnen Nederland.

60% retentie

Van al onze klanten verlengt 60% het pakket en blijft langdurig met ons in samenwerking.

8.4 reviewscore retentie

Gemiddeld ontvingen wij een 9.1 als reviewcijfer op onze dienstverlening van werkgevers en kandidaten.

Je schakelt snel en ik heb elke keer dat ik contact met je heb, het gevoel dat ik serieus genomen word! Het team dat je om je heen hebt komt ook altijd netjes de afspraken (met ons én de kandidaten) na.

Lees alles

Ik kan Tim van harte aanraden. Geen geschuif met CV’s maar een zeer gerichte zoektocht naar programmeurs die echt bij ons bedrijf passen. Tim denkt met beide kanten mee waardoor er echt een klik over en weer is voor het eerste echte gesprek.

Lees alles

Het zelfstandig werven is lastig in deze arbeidsmarkt en onze ervaringen uit het verleden met jouwICTvacature heeft ons doen besloten om deze samenwerking nogmaals aan te gaan. Na een zeer prettige kennismaking waarin het gelukt is om een goed profiel neer te zetten hebben we meerdere kandidaten aangeboden gekregen.

Lees alles

We waren verbaasd dat we binnen enkele dagen een tweetal cv’s ontvingen met geschikte kandidaten. Na een gesprek met één van de kandidaten bleek direct dat Peter zijn werk prima had volbracht. Deze kandidaat had precies de skills die we zochten en past uitstekend in ons team.

Lees alles

Voor ons als organisatie en onze nieuwe collega’s is de samenwerking erg succesvol gebleken. Wij zijn altijd kritisch of iemand echt een match is, sluit de positie aan bij de ambities van de kandidaat. Door de manier van werken, het model van JouwICTvacature, hebben we op een structurele wijze invulling gegeven aan het recruitmentproces.

Lees alles

Het leek een lastige klus om heel specifieke skills te vinden in deze markt. Vanwege de doortastendheid, snelheid enhet doorzettingsvermogen van JouwFinance is het gelukt!

Lees alles

Binnen een week na het eerste kennismakingsgesprek met Jasper de Haan ontvingen we al enkele interessante profielen. Wat bovendien heel prettig werkte is dat kandidaten die om wat voor reden dan ook niet goed pasten binnen het profiel, pro-actief werden uitgefilterd, en dat we voor de kandidaten die wel voldeden vooraf goed geïnformeerd werden over hun achtergrond, pluspunten en eventuele verbeterpunten.

Lees alles

Nadat het contract geregeld was ging jij met zeer hoge snelheid aan de slag. Binnen een mum van tijd kwam je met meerdere geschikte kandidaten. Jammer genoeg haakten enkele goede kandidaten af, maar jij bleef zoeken naar de meest geschikte kandidaat voor ons kantoor. Inmiddels is, mede door jouw inspanningen, Eric al enige tijd bij ons werkzaam. En naar volle tevredenheid van beide partijen.

Lees alles

Peter is daarna gelijk keihard voor mij aan de slag gegaan en kwam ook al heel snel met CV’s voor kandidaten met als resultaat dat wij al binnen 6 weken onze nieuwe collega / medewerker hebben mogen verwelkomen. Dit was mij niet gelukt! Ik heb in deze korte periode heel veel contact en overleg gehad met Peter en besef mij nu dat hij begin dit jaar het verschil had gemaakt.

Lees alles

Ook met de kandidaten is veelvuldig contact waardoor deze goed begeleid worden en zich een goed beeld kunnen vormen van de vacature en het bedrijf waar ze solliciteren. Twee weken na het allereerste contact met Jouw-Finance-Vacature.nl was de vacature ingevuld. Onze nieuwe Allround Boekhouder voldoet volledig aan het profiel en past uitstekend in het team. Het team van Jouw-Finance-Vacature.nl, waarvan Peter Al Rais de spil was, heeft hiermee echt maatwerk geleverd.

Lees alles

Na een uitvoerig intakegesprek gingen Peter en collega’s van JouwFinance aan de slag. Al binnen een paar weken hadden we meerdere CV’s ontvangen en gesprekken gepland met potentiële kandidaten. Het resultaat: binnen 2 maanden start onze nieuwe collega.

Lees alles

We werden gebeld door Jasper de Haan van JouwICT en gelijk hadden we al een goeie klik met elkaar. Samen met zijn collega Tim Noorduin kwamen ze langs bij ons in Alkmaar op kantoor (helemaal vanuit Groningen). De klik werd hierdoor alleen maar beter. Zij kwamen meer te weten over onze dienstverlening en naar wat voor collega wij zochten en zo is de samenwerking tot stand gekomen. Ze werden oprecht enthousiast over de visie van ons bedrijf en kunnen het daardoor ook goed overbrengen bij de sollicitanten.

Lees alles

Met onze zeer specifieke profielen wisten we dat het een uitdaging werd om de juiste kandidaten te vinden. De werkwijze van jouwICTvacature was echter dusdanig interessant dat we de samenwerking aangegaan zijn. En met succes. Het proces was duidelijk en overzichtelijk en jij deed de voorselectie voor ons. Daar waar nodig lichtte je kandidaten persoonlijk toe en overtuigde je ons om met ze in gesprek te gaan. Kortom een bijzonder fijne samenwerking.

Lees alles

In deze markt is het niet eenvoudig om aan goed personeel te komen. Dit is dan ook de reden dat wij met JouwICTvacature een samenwerking aan zijn gegaan. Door het regelmatige contact over de stand van zaken, de kandidaten en de ontwikkelingen in de markt en proactieve houding hebben wij snel een goed resultaat behaald.

Lees alles

De aanpak was zeer persoonlijk en gericht op de behoeftes van onze organisatie specifiek. Wij werden goedmeegenomen in het proces en waren altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik ben erg tevreden met onze samenwerking.

Lees alles

Jonah denkt ook mee over de invulling van de toekomstige groei van ons team, daarbij let hij op meer dan alleen de harde skillset. Ook de samenstelling van het team met de verschillende karakters wordt aandachtig geanalyseerd.

Lees alles

Jonah bleek onze eigen wervings unicorn. Iemand die heel goed luistert naar wat we zoeken. Iemand die meespart over de mogelijkheden. Iemand die de markt en de mensen niet alleen kent maar ook aan zich kan binden. Iemand die een messcherpe preselectie doet zodat er geen tijd wordt verspild. Kortom: aanrader!

Lees alles

De no-nonsense mentaliteit, kennis van de markt en persoonlijke aanpak van Jonah had als resultaat dat we op korte termijn meerdere geschikte kandidaten konden spreken en de rol in konden vullen. De proactieve werkwijze van Jonah in samenwerking met Isatis Business Solutions bv past goed bij ons eigen recruitmentproces en is fijn voor kandidaten.

Lees alles

Bruno en Ties waren tijdens het gehele traject via de mail en telefonisch goed bereikbaar. Ik merkte dat zij erg klantgericht te werk gingen. Zo kon ik bijvoorbeeld aangeven wat ik de prettigste manier van communicatie vond. Hierbij pakten zij direct alles op wat wij bespraken. Beiden kwamen erg gemotiveerd over om hun werk goed te doen!

Lees alles

Vanuit JouwICT hebben we een positieve en persoonlijke aanpak ervaren. Hun team heeft ons geholpen om onze vacatureteksten te optimaliseren en een helder beeld te schetsen van wat we zochten in een kandidaat. Ze hebben ons ook geholpen bij het verfijnen van onze zoekcriteria en het identificeren van potentiële kandidaten die aan onze eisen voldoen.

Lees alles

Er is goede en frequente terugkoppeling, en er wordt ook vanuit JouwICTvacature advies gegeven en samen meegedacht over hoe we deze functie het beste in de markt kunnen zetten. Terugkoppeling op mogelijke kandidaten wordt proactief gevraagd om zo nog een beter beeld te krijgen wat wij precies zoeken.

Lees alles

Het is JouwICTvacature inmiddels voor de vierde keer gelukt om voor A2SP de juiste kandidaten te vinden. Het concept en de samenwerking met JouwICTvacature in de persoon van Jonah Ouwejan, is professioneel, goed en altijd met een lach. Dat het JouwICTvacature lukt om de juiste kandidaat voor A2SP te vinden bewijst zich in het feit dat de eerder aangebrachte kandidaten nog steeds bij A2SP werkzaam zijn.

Lees alles

Het is erg prettig dat je een vast contactpersoon hebt, iemand die begrijpt waar je naar op zoek bent en waar je snel mee kunt schakelen. Communicatie rondom de sollicitatiegesprekken liep altijd vlot en goed. Mede dankzij de inspanningen van JouwICTvacature hebben we begin dit jaar drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen.

Lees alles

Ik ben bijzonder blij met het resultaat. De kandidaat die jij voor ons hebt gevonden pakt haar functie van Service &Support Engineer goed op. Nu hebben wij, weliswaar met wat extra inspanning aan begeleiding, echt een talent diegoed past binnen onze organisatie.

Lees alles

Daarbij valt op dat ze de mensen ook echt kennen zodat ze goed kunnen meedenken en adviseren. Tegelijkertijd kennen ze ook ons bedrijf, waardoor ze ook toegevoegde waarde hebben voor werkzoekenden. Steeds staat daarbij het persoonlijke contact centraal. Daarmee onderscheidt JouwICTvacature zich echt van de concurrentie.

Lees alles

In de huidige markt is het niet gemakkelijk om tot een kwalitatief goede match te komen. Een proactieve en betrokken partner is hierbij erg belangrijk. Dankzij de transparante benadering van JouwICTvacature naar kandidaten toe is het ons wederom gelukt om een vacature in te vullen, wat ons een hoop tijd heeft gescheeld.

Lees alles

Het leek een onbegonnen klus om deze veelzijdige ICT-er te vinden. Vanwege de doortastendheid, snelheid en het doorzettingsvermogen van Joost hebben we er vertrouwen in dat het gaat lukken! We hebben binnen een week al 3 kandidaten op papier ontvangen en de eerste afspraken zijn reeds ingepland. Ook al is de markt op dit moment lastig, wij vinden op deze manier wel een nieuwe collega.

Lees alles

We hebben goed samen gewerkt. Ze zijn altijd bereid vragen en/of opmerkingen serieus te behandelen. Er was heel regelmatig contact, wat altijd prettig verliep. Wanneer wij in de toekomst gaan uitbreiden en/of vervanging zoeken zal ik zeker weer contact opnemen met Bruno en/of JouwICTvacature.

Lees alles

De campagnematige aanpak van JouwICTvacature spreekt ons als marketeers erg aan. Je betaald voor de exposure en de reuring die voor je gecreëerd wordt, wat tot nu toe nog altijd goede kandidaten heeft opgeleverd. Campagnes die werken dus. Precies wat wij zelf als Schakel Marketeers ook altijd nastreven.

Lees alles

In onze zoektocht naar een Data Engineer heeft Van Lanschot Kempen samengewerkt met Jonah Ouwejan vanJouwICTvacature. De no-nonsense mentaliteit, kennis van de markt en persoonlijke aanpak van Jonah had alsresultaat dat we op korte termijn meerdere geschikte kandidaten konden spreken en de rol in konden vullen. Ik kan iedereen aanbevelen met JouwICTvacature en Jonah samen te werken!

Lees alles

Nog geen half jaar later hadden wij twee geweldige nieuwe collega’s in dienst, en een aantal kandidaten op de backlog die we graag blijven volgen in hun carrière. In de loop van het traject bleef Tim scherp en communicatief en konden we goed onze eigen route bewandelen in het recruitmentproces zonder dat hij de belangen van de kandidaten uit het oog verloor

Lees alles

Bij deze wil ik Tim van Dorp aanbevelen voor jullie goede dienstverlening. Aardige vent en zeer gedreven. Tussen het afsluiten van een contract met jullie c.q. hem en onze keuze voor een kandidaat, zat maar ongeveer één maand. We hadden direct een goeie kandidaat op gesprek en deze week komt hij langs om te tekenen.

Lees alles

Vanaf het moment dat de samenwerking met JouwICTvacature is opgestart, is het wervingsproces voor ons in een sneltreinvaart verlopen. Een goede en gedegen intake aan de voorkant, goede communicatie gedurende het proces en binnen 6 weken konden we op deze manier de vacature met een fijne collega invullen. Ook daarna bleef het contact goed en was ook de nazorg vanuit JouwICTvacature goed ingericht.

Lees alles

Tim van Dorp van JouwICTVacature heeft ons prima geholpen bij onze zoektocht naar ICT professionals. Tim neemt de tijd om zich te verdiepen in de klant, besteedt met zorg aandacht aan het recruitmentproces en het matchen van kandidaten met de opdrachtgever. Afspraken worden goed nagekomen. Tim is een fijne business partner om mee te werken

Lees alles

Sinds januari 2022 werkt Axerrio met jullie samen in de zoektocht naar collega’s om ons team Consultancy & Support uit te breiden met consultants en een projectmanager. Jullie aanvulling op onze eigen recruitment bevalt ons goed.

Lees alles

We have been working with JouwICT for almost about a year now, since the beginning of COVID-19. That is to say that we have both been working under exceptional circumstances. During this time we have seen nothing but fantastic customer care from the Sales Consultants of JouwICT. Many recruiters talk a good game, but the people we have worked with have proven their dedication to us as customer, possess in-depth knowledge of their playing field and are excellent marketeers.

Lees alles

De samenwerking met Jurriaan die samen met zijn team ons proactief ondersteund, adviseert en kandidaten aanlevert geeft een vertrouwd gevoel en nog belangrijker direct resultaten. Ruim binnen de beoogde periode zijn we gezamenlijk in staat geweest om een geschikte kandidaat aan onze organisatie toe te voegen.

Lees alles

Door de manier waarop jullie werven en selecteren, maar vooral ook proactief communiceren met ons en met de kandidaten, is het gelukt om ons team uit te breiden met een aantal geschikte ontwikkelaars. [..] De samenwerking met Jurriaan & zijn coördinerende rol richting alle stakeholders ervaar ik als zeer prettig. Het is altijd prettig communiceren, en de ‘een beller is sneller’ mentaliteit van Jurriaan die wij ervaren sluit ook heel erg bij ons bedrijf aan. Ik kan daarom een samenwerking met JouwICTvacature.nl dan ook van harte aanbevelen!

Lees alles

Het contact met Joost Schellekens was open en transparant. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Het kwam voor dat contactmomenten met mij soms lastig was maar de wijze waarop Joost daarmee omging was zeer prettig.

Lees alles

Na een duidelijke intake met goede vragen, zetten wij onze zoekopdracht vol vertrouwen uit bij JouwICTvacature (Marco Boskers). Na een redelijk korte periode, kregen we een aantal goede kandidaten voorgesteld. Het contact verliep prettig en de reactie was steeds bijzonder snel. Dit alles heeft geresulteerd in een goede nieuwe BI specialist!

Lees alles

Die persoonlijke benadering is voor ons één van de redenen dat de samenwerking met JouwICTvacature zo prettig verloopt. Ook zij gaan namelijk op een persoonlijke manier om met hun kandidaten, en luisteren naar waar de kandidaat écht naar op zoek is. Dat was voor ons een must.

Lees alles

Om ons team verder uit te breiden en de juiste talenten te vinden werken wij samen met JouwICT. Dit heeft inmiddels geleid tot het werven van 3 toppers! Het contact met Jonah verloopt zeer soepel! De lijntjes zijn kort. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen. Het contact is open, eerlijk en transparant. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om met JouwICT en Jonah samen te werken voor het werven van talentvolle mensen!

Lees alles

Anzwerz heeft flinke groeiambities en dus wilden we ons graag versterken met enthousiaste en gedreven professionals. We zijn daarom gaan samenwerken met JouwICT. We zijn blij met de resultaten tot nu toe en hebben ons kunnen versterken met een aantal goede mensen.Het contact met Marco is open en transparant. Dit is fijn communiceren en leidt tot goede resultaten. Daarom zijn we zeer enthousiast over samenwerking met JouwICT.

Lees alles

Wij hebben de kans gekregen om samen te werken met Marco. Zijn kennis van de markt, oprechte interesse voor Always be learning en zijn drive om onze ambities waar te maken zorgen voor een tot nu toe al hele succesvolle samenwerking. We hebben korte lijntjes met Marco waardoor ons recruitmentproces zelfs met een extern bureau snel en transparant blijft.

Lees alles

Blisterpartner groeit in een gezond tempo. Onze dienstverlening is uniek en daardoor is het lastig personeel te vinden dat in dat unieke plaatje past. Nadat we zelf een tijd op zoek zijn geweest, bleek het in de huidige arbeidsmarkt (te) veel tijd te kosten om de juiste kandidaten te vinden. Op dat moment kwamen we in contact met JouwICTvacature in de persoon van Marre Brunt. Wat fijn is aan Marre is dat zij op een zeer prettige manier laat weten dat ze kennis van zaken heeft, waardoor er snel vertrouwen is ontstaan.

Lees alles

Deze samenwerking verliep steeds bijzonder vlot en de experts van Jouwict spelen ook heel kort op de bal. Zodra er interessante kandidaten zijn krijgen wij meteen het cv opgestuurd. Jouwict zorgt er ook voor dat kandidaten goed weten waar ze op gesprek komen. Er is steeds een voorafgaand gesprek met de kandidaat en op deze manier verhoogt de kans op een match tussen Sofico en de kandidaat. Communicatie met ons zit ook heel goed. Zijn steeds heel open en transparant. Je weet waar je aan toe bent!

Lees alles

Ons team bestaat uit slimme, gedreven ingenieurs die thuis zijn in zowel de wiskunde als ICT. Het is niet makkelijk om nieuw personeel te vinden met die cocktail van expertise. Onze eigen campagnes via LinkedIn leverde in ieder geval geen geschikte kandidaten op. Met JouwICTvacature lukte het wel om een stroom van kandidaten te genereren, zodat er voor ons wat te kiezen was. Uiteindelijk vonden we daarin de nieuwe werknemer die we zochten.

Lees alles

Eindelijk een recruiter die echt luistert naar wat je zoekt en daar de geschikte kandidaat bij zoekt.Soms sturen ze een profiel waar ze niet zeker van zijn of deze persoon is wat je zoekt, maar datvertellen ze er bij en ze zeggen waarom ze dit doen, bijvoorbeeld om de zoekopdracht te verfijnen.De kostenstructuur is ook erg transparant en daarnaast is de communicatie goed en relaxed.

Lees alles

Wat belangrijk is voor de keuze voor JouwTESTvacature is het resultaat, maar ook de positieve reactie van de collega die via hun bemiddeling ons team aankomend jaar gaat versterken.Het persoonlijke contact en de korte lijnen met Joost Moleman heb ik als zeer prettig ervaren.

Lees alles

Al langere tijd waren wij op zoek naar kandidaten om ons developer-team uit te breiden, echterbleven de gewenste sollicitanten die aan onze wensen voldeden helaas uit. Totdat wij in contactkwamen met JouwICTvacature, hier werd een profiel geschetst voor onze ideale kandidaten enbinnen no-time zaten wij met meerdere sollicitanten aan tafel.

Lees alles

We vinden het belangrijk dat we samenwerken met een partner die op een efficiënte maar pragmatische wijze ons kan voorzien in kwalitatief goede kandidaten. Door de gesprekken die wij hebben gehad en de behaalde resultaten kan ik met enthousiasme zeggen dat jij [Jurriaan Kraaijeveld] en jecollega’s dit meer dan waarmaken!

Lees alles

JouwFRONTENDvacature begrijpt onze behoeften, ondanks de moeilijkheid van het profiel door de specifieke kennis per IT-vakgebied. Door de proactieve werkwijze en de snelle communicatie hebben we ondanks de moeilijkheid snel een collega gevonden. Dit geheel open en transparant zonder addertjes onder het gras.

Lees alles

Wij zijn constant groeiende en op zoek naar geschikte kandidaten die ons team komen versterken, hierin speelde JouwICTvacature een grote rol. Zij hebben binnen 6 weken een geschikte kandidaat gevonden met de benodigde skills, die goed aansloot bij het huidige team!

Lees alles

Helaas is de werving van goede developers altijd lastig en redelijk tijdrovend om de juiste kandidaten te vinden. Hierdoor zijn wij al even geleden in aanraking gekomen met JouwICTvacature. Zij hebben dit proces voor ons een stuk sneller en transparanter gemaakt. We krijgen vele malen meer en ook betere profielen door dan via andere samenwerkingen.

Lees alles

We zochten een partner die bijdraagt aan onze sterke groeiambities door ons actief te helpen bij de uitbreiding van ons team. Die partner vonden wij in JouwICTvacature. Met name door jullie specialisme in werving van IT’ers, met een onderscheidend persoonlijke en proactieve manier van werken.

Lees alles

Met Nick Berends als vast aanspreekpunt hebben we sinds begin dit jaar een succesvolle samenwerking kunnen starten. Niet alleen zijn er al 3 nieuwe collega’s begonnen, ook hebben we nog heel veel andere goede kandidaten gesproken. Het platform JouwICTvacature werkt overzichtelijk en efficiënt, de medewerkers daar zijn enthousiast en betrokken bij het proces en de kwantiteit is hoog.

Lees alles

Al jaren werk ik samen met JouwICTvacature voor het invullen van de openstaande rollen die wij bij Volant hebben. Sinds juli 2020 is Mark Jurgens mijn vaste contactpersoon en ben erg blij met de gang van zaken. Sinds juli hebben wij via Mark al 5 succesvolle aannames gedaan en ook voor 2021 hebben we ervoor gekozen om de recruitment via Mark te doen.

Lees alles

Binnen drie maanden na de start van de samenwerking is de pilot erg succesvol gebleken. Wij hebben drie Java specialisten kunnen aannemen en ook de lastige DevOps rol hebben wij in kunnen vullen met behulp van JouwICTvacature. Ook hebben we deze zomer een zeer talentvolle UX/UI Designer en een fanatieke Technical Support Engineer aangenomen.

Lees alles

Sinds de start van de eerste samenwerking in april 2017 als pilot, zijn wij erg tevreden met JouwICTvacature als recruitment partner. De heldere transparante werkwijze en hun expertise van de IT-markt zijn voor ons erg waardevol. Sinds de start van de samenwerking hebben wij veel nieuwe developers aan kunnen nemen met behulp van JouwICTvacature.

Lees alles

In onze zoektocht naar een nieuwe projectleider realiseerde je, met veel inspanning en herhaaldelijk informerend contact, een aantal kandidaten en uiteindelijk een plaatsing binnen ene kwartaal.

Lees alles

Het werven van goede ontwikkelaars is lastig. JouwDOTNETvacature heeft ons hierbij geholpen. Binnen enkele maanden hebben wij twee ontwikkelaars aangenomen en daarnaast zelfs ook nog een Product Owner. We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking!

Lees alles

Ondanks de moeilijke markt hebben we een goede kandidaat kunnen vinden die echt binnen RGB+ past, binnen de tijdskaders die we wensten. De communicatie verliep snel en prettig en is voor herhaling vatbaar.

Lees alles

Begin april hadden wij de vraag voor een ervaren Java Developer uitgezet bij JouwJAVAvacature. Binnen een week hadden we een nieuwe werknemer, die hier nu naar eigen zeggen goed op zijn plek zit.

Lees alles

Ondanks de zeer krappe markt heeft JouwICTvacature ervoor gezorgd dat er al 6 nieuwe collega’s bij Massarius zijn gestart. Daar zijn wij superblij mee. Vooral de proactieve houding van het team, het intensieve en persoonlijke contact en de snelle en directe aanpak, resulteert steeds in succes.

Lees alles

Wegens de goede samenwerking maken wij weer gebruik van de dienstverlening van JouwINFRAvacature. Het persoonlijke contact en de korte lijnen met Marnick Joustra ervaren wij als zeer prettig.

Lees alles

Wat voor mij een belangrijke overtuiging is geweest bij het kiezen voor JouwICTVacature is niet alleen het resultaat, maar ook de positieve reacties van onze kandidaten en uiteindelijke medewerkers op de recruiters van JouwICTVacature.

Lees alles

In onze groeiambitie van ons development team heeft JouwICTvacature een belangrijke rol gespeeld. Het begeleiden van het gehele werving- en selectieproces van A tot Z is iets wat bij erg aanspreekt van JouwICTvacature.

Lees alles

De kandidaten die geleverd zijn passen binnen onze organisatie, hebben een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid en stellen ons in staat om de dienstverlening voor onze klanten hoog te houden.

Lees alles

Het traject liep erg soepel en we werden dagelijks op de hoogte gehouden over de voortgang. Ook kwamen er redelijk vlot wat kandidaten binnen rollen.

Lees alles

Wij hebben meerdere keren gezamenlijk met Nick Berends kandidaten online benaderd en dit heeft uiteindelijk een nieuwe integratiespecialist opgeleverd. Het onmogelijke is hierdoor toch mogelijk gebleken!

Lees alles

Door onze sterke groei is ook de vraag naar Java developers evenredig gegroeid. In deze zoektochtheeft JouwJAVAvacature in het verleden een belangrijke rol gespeeld. Daarom schakelen we nu ook weer graag de hulp in van JouwJAVAvacature, die door een andere aanpak, zorgt voor nieuwe developers zodat we door kunnen blijven groeien.

Lees alles

JouwICTVacature is met haar kennis, expertise en business model een partij waar wij oprecht in vertrouwen, zij hebben de focus op de juist plek en bieden wél de juiste kandidaten.

Lees alles

Als Belgische onderneming met sinds dit jaar een nieuwe afdeling in Nederland, was het belangrijkeen goede en betrouwbare rekruteringspartner te vinden die ons kon helpen onze vacatures snel enefficiënt in te vullen. Bij de eerste kandidaat was het meteen raak. Ik ben super tevreden van de eerste resultaten in onze samenwerking en kijk uit om dit nieuwe partnership succesvol verder te zetten.

Lees alles

JouwFrontendVacature heeft ons geholpen bij het vinden van de juiste mensen. Fijn dat ze bijvoorbeeld het arbeidscontract vanuit het oogpunt van de sollicitant beoordelen. Dat zorgt ervoor dat er later geen problemen ontstaan wanneer mensen in hun proefperiode zitten. Wij kunnen JFV ten zeerste aanbevelen, vooral omdat ze werken met een fixed fee. Dus geen verrassingen achteraf.

Lees alles

Wat voor mij een belangrijke overtuiging is geweest bij het kiezen voor JouwFrontendVacature is hetresultaat, maar ook de positieve reacties van onze kandidaten en uiteindelijke medewerkers op derecruiters van JouwFrontendVacature.

Lees alles

Het vinden van kundige specialisten in de ICT-markt die aansluiten op de behoefte van de organisatie is nooit makkelijk geweest. Via JouwICTvacature hebben wij inmiddels twee fantastische collega's gevonden die perfect bij ons team passen.

Lees alles

Het contact is zeer goed en ook open en eerlijk communiceren met een recruiter bestaat! Aan JouwJAVAvacature hebben wij een goede partner die past bij onze visie.

Lees alles

De communicatie verloopt altijd heel direct en duidelijk, via de telefoon of e-mail. Hij heeft ons zo al aan verschillende goede collega’s geholpen en we zetten de samenwerking graag voort.

Lees alles

Jurriaan snapt de lastige profielen die we zoeken. Door zijn kennis en overtuiging in zijn werkzaamheden, hebben wij het vertrouwen dat het vervullen van onze openstaande vacatures wederom weer op de dienstwijze vanJouwICTvacature gaat lukken.

Lees alles

Via JouwFrontendVacature hebben wij in relatief korte tijd meerdere kandidaten te spreken gekregen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om niet één maar twee nieuwe ontwikkelaars aan te nemen.

Lees alles

Na twee Extensive Searches hebben we drie geschikte Java back-end developers aangenomen die goed passen bij onze normen en waarden. Door regelmatig contact te hebben en continue te verfijnen is de samenwerking op den duur alleen maar sterker geworden.

Lees alles

Wij vinden het erg prettig dat wij een vast contactpersoon hebben die alles voor ons regelt. Het persoonlijke contact en het snelle handelen maakt de samenwerking op een doeltreffende manier succesvol.

Lees alles

JouwICT vacature heeft goede kennis van zaken, geven heldere adviezen en zijn voor USoft een verlengstuk van onze HR-afdeling.

Lees alles

JouwDOTNETvacature pakt de voorselectie effectief op en ondersteund bij elke stap tot aan de indiensttreding van de kandidaat.

Lees alles

Pascal schakelt frequent en zet zich samen met het team van JouwDotNetvacature (met succes) hard in bij de zoektocht naar geschikte kandidaten.

Lees alles

Ondanks dat het een lastige zoektocht is naar goede developers in deze tijd heeft JouwICT zich hard ingezet bij het zoeken naar een geschikte kandidaat. Onze samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen.

Lees alles

De combinatie van deze zeer persoonlijke aandacht en relatie met het commercieelcompetitieve aanbod van de search pakketten van JouwICT maakt dat wij voorlopig nergensheen gaan.

Lees alles

Jouwdotnetvacature.nl begrijpt wie we zijn, wie we willen zijn en welke mensen we aan ons willen binden. We zijn tevreden over de samenwerking en blij dat we de eerste nieuwe collega’s via Jouwdotnetvacature.nl hebben gevonden.

Lees alles

Dankzij JouwDotNetVacature komt onze organisatie steeds een stapje verder en wij hopen deze succesvolle samenwerking dan ook nog lang voort te zetten.

Lees alles

De meeste recruitment agencies rekenen exorbitante tarieven. JouwJavaVacature doet daar gelukkig niet aan mee en daarom zullen we in de toekomst ook weer een beroep op hun doen.

Lees alles
Meer reviews lezen

Neem direct contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je z.s.m. terug

Direct contact

Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan met een van onze consultants op 050 - 2101001.

Neem contact op

Wij vinden IT en Finance kandidaten binnen elke expertise

Development

 • Software Developers
 • Software Engineers
 • Software Architects
 • Lowcode Developers
 • Integratie Specialists
 • Mobile App Developers

ERP & Data

 • BI Specialisten
 • Data Engineers & Analisten
 • Business Analisten & Scientists
 • CRM Consultants / Developers
 • SAP Specialisten
 • ERP Consultants / Developers

Beheer & Infra

 • Systeem Specialisten
 • Netwerk Specialisten
 • Support Specialisten
 • Cloud Specialisten
 • DevOps Specialisten
 • Security Specialisten

Finance

 • Controllers
 • Compliance Analysts
 • Fiscalisten
 • Legal Counsels
 • Financial Planners
 • Audit & Assurance