Meer weten?

Lumen Business Solutions B.V. Zoetermeer

Lumen Business Solutions is een toonaangevende Microsoft partner die vertrouwen en integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen met daadkracht die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren en innoveren van hun dienstverlening en organisatorische groei. Ben jij de persoon die ze zoeken?

Over Lumen Business Solutions

Lumen Business Solutions is een jonge, innovatieve organisatie met een sterk en gezellig team van gedreven experts die de digitale business uitdagingen van diverse klanten weten te realiseren. Dat doen ze vanuit vestigingen in Zoetermeer en Nijmegen. Ze werken met Microsoft technologie op het Power Platform en Dynamics 365. Lumen levert, implementeert en verzorgt ondersteuning op ERP, CRM en integratie oplossingen. Door hun kennis, jarenlange ervaring en liefde voor technologie – waarbij de mens centraal staat – zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke partner voor zowel opdrachtgevers in het mkb als corporate organisaties in zowel de profit- als publieke sector.

Werken bij Lumen Business Solutions

Natuurlijk mag je van een jonge, innovatieve club verwachten dat ze je een passend aanbod doen. Vanzelfsprekend word je opgenomen in een gemotiveerd en enthousiast team waar jij je ei kwijt kunt. Daarnaast bieden ze je allerlei opleidingsmogelijkheden aan om jezelf samen met het team verder te specialiseren en te verbeteren. Ook kun je een uitstekend salaris verwachten en kun je gebruik maken van het mobiliteitsplan. Jij kiest zelf of en welke auto je wenst. Een uitstekende pensioenregeling, laptop en ook een bonusplan maken deel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures

Power Platform developer

Ben jij de Power Platform developer die onze klanten nog blijer gaat maken?

Consultant MS Dynamics 365 Business Central

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Consultant die zich een unieke MS Dynamics Business Central vertical van een toonaangevende internationale speler eigen maakt. Je rapporteert aan de Team Lead Business Central en werkt aan leuke en afwisselende projecten.

Meer weten?