Meer weten?

Quartess
Andelst

Quartess is een Nederlandse IT-onderneming gespecialiseerd in verkoop, implementatie en support van ERP- en Business Intelligence software voor diverse sectoren in de maakindustrie.

Kantoor Quartess-min.png

Over Quartess Cloud Solutions

Quartess is de Infor gold partner voor Infor Cloudsuite Industrial (Syteline), speciaal voor bedrijven in de maakindustrie in de regio Benelux & Duitsland. Quartess heeft meer dan 20 jaar ervaring met het automatiseren middels Infor ERP software binnen deze industrie. Het is een professionele club met als doel om klanten door goed geïmplementeerde software beter te laten presteren én voor te bereiden op de toekomst, bijvoorbeeld door nieuwe technologie als multi tenant cloud, artificial intelligence en smart customization in te zetten.

Met elke klant bouwt Quartess een sterk en langdurig partnership op. Dat begint met de initiële ERP implementatie van Infor Cloudsuite Industrial (Syteline), maar wordt gevolgd door grotere en kleinere projecten om de ondersteuning van de bedrijfsprocessen verder uit te breiden en/of te verbeteren. Projecten kunnen nationaal zijn, maar ook een internationale component hebben (bijvoorbeeld door vestigingen van klanten in het buitenland). Er is dus veel afwisseling in het werk.

Team Quartess.png

De Quartess kernwaarden zijn 'advies', 'resultaat', 'samenwerking', 'betrouwbaar' en 'creatief'. Dat is waar Quartess voor staat en hoe men opereert in het contact met opdrachtgevers. Quartess onderscheidt zich van andere aanbieders door de grote mate van ‘customer intimacy’.

Werken bij Quartess Cloud Solutions

Door de brede suite van aanverwante producten rondom ERP en de daarmee ondersteunde bedrijfsprocessen binnen hun oplossing, biedt Quartess de mogelijkheid om je kennis en ervaring verder uit te diepen middels opleidingen en het opdoen van ervaring met deze producten. Uiteraard kun je ook rekenen op prima arbeidsvoorwaarden én is het mogelijk om op verschillende locaties te werken (thuis, op kantoor of bij de klant).

Waar Quartess gevestigd is? Je vindt het kantoor aan de Wanraaij 4 in Andelst.

Vacatures bij Quartess.png

Openstaande vacatures

Is automatisering jou niet onbekend, klopt jouw hart sneller van ERP en met name in de maakindustrie? Dan heeft Quartess een uitdagende functie voor jou als ERP professional.
Is automatisering jou niet onbekend, klopt jouw hart sneller van ERP en met name in de maakindustrie? Dan heeft Quartess een uitdagende functie voor jou als ERP professional.
Quartess   Andelst

Meer weten?