Meer weten?

Sofico Houten

Locatie:


Houten

Zomaar wat cijfers… Sofico bestaat 29 jaar, werkt in 4 continenten, in 20 landen, bij meer dan 40 klanten met wie ze samen meer dan 1,5 miljoen contracten beheren. En dat allemaal in een branche die zich razendsnel ontwikkelt: de automotive.

En wat dóet Sofico dan precies?
Sofico levert software en de daarbij behorende diensten voor de autofinanciering, leasing-, fleetmanagement- en mobiliteitssector. Leasemaatschappijen over de hele wereld gebruiken hun softwarepakket ‘Miles’. Dit ERP-pakket is gebaseerd op een ongeëvenaarde business expertise en cutting-edge technologie.

Bij Sofico begin je aan een uitdagende carrière
Er zijn bij Sofico volop doorgroeimogelijkheden en manieren om jezelf te ontwikkelen. Ervaren collega’s geven hun kennis door aan nieuwe medewerkers. Dat gebeurt in praktische opleidingen en via individuele coaching. Je maakt bij Sofico deel uit van een dynamische unit. Je bent verantwoordelijk voor een set klanten en een specifieke regio.

Werken in Houten of ergens anders in de wereld
Het Nederlandse kantoor staat in Houten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gent, in België. Daarnaast hebben ze vestigingen in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Mexico, Australië en Japan. Dus ook voor een internationale carrière ben je bij Sofico aan het juiste adres.

Openstaande vacatures

Business Consultant

Wil jij implementaties doen bij klanten en tevens betrokken worden bij pre-salestrajecten of (interne) optimalisatie projecten? Kom dan werken als Business Consultant bij Sofico!

Implementation Consultant

Are you the Implementation Consultant we are looking for at Sofico? Then reply quickly!

Meer weten?