Meer weten?

Logic Vision Hardinxveld-Giessendam

De ERP- partners die met u meegroeit. Onze mensen, met jarenlange ervaring, helpen organisaties om efficiënter te werken dankzij onze branchespecifieke software-oplossingen. Ruim 100 bedrijven met meer dan 3.000 gebruikers profiteren van onze oplossingen.

Over Logic Vision

De menselijke relatie met de klant staat hierbij ook centraal. Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner en wil in die hoedanigheid ook een partnership ‘voor het leven’ aangaan. Tevreden mensen bij de klant is dan ook onze uiteindelijke doelstelling.

Investeren in kennis is één van de andere belangrijkste doelen die Logic Vision zichzelf heeft gesteld. Met de opgebouwde kennis probeert Logic Vision haar voorsprong in de markt te behouden en verder uit te bouwen.

Vacatures bij Logic Vision.jpg

Onze missie is om, binnen de markten waar wij opereren, marktleider te worden en ook te blijven, met als uiteindelijk doel winstgevendheid en continuïteit voor onze relaties. Dat is ons ultieme doel. Hoe we dat doen? Logic Vision staat voor een no-nonsense Rotterdamse mentaliteit:“niet lullen, maar poetsen” en “geen woorden maar daden”.

Werken bij Logic & Vision

Altijd al willen werken bij Logic & Vision. Neem eens een kijkje tussen onderstaande vacatures en wie weet zit er iets voor jou tussen.

Openstaande vacatures

Junior Consultant

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Word jij onze nieuwe Consultant? Reageer dan snel!

Senior Consultant

Wij zoeken een (Senior) Consultant Dynamics 365 Business Central/Power BI/Power Apps. Reageer snel!

Business Central (NAV) Developer

Logic Vision zoekt een (Senior) Developer Dynamics 365 Business Central!

Meer weten?